Skip to main content

Kreativt spånande och finurliga lösningar

Vi har i över trettiofem år levererat rostfria helhetslösningar till kunder som ställer höga krav på kvalité och leveransprecision. Våra rostfria trådprodukter finns idag inom storkök, sjukvård, livsmedelsindustrin och i möbler. Våra största kunder har varit oss trogna sedan starten.

Nästan alla produkter vi producerar består av bockad metalltråd – och så har det varit sedan starten. Erfarenheten från det manuella hantverket till dagens högteknologiska fribockningsmaskiner har sporrat oss att uppnå de mest optimala produktionssätten utifrån kvalité och effektivitet.

Vi hjälper dig att ta din idé till verklighet – oavsett om du är världens största möbeltillverkare eller en ung designer i början av din karriär. Det är i dialogen och utbytet av kunskaper med dig som kund som grunden för ett bra jobb läggs.

För oss är kvalitet och leveransprecision ett signum. Med en modern maskinpark, ett brett nätverk av samarbetspartners och vår vilja att alltid leverera personliga lösningar av högsta kvalité gör oss till en leverantör du kan lita på. 

För oss är kvalitet och leveransprecision ett signum.

    Vill du veta mer?