Skip to main content

Jobba hos oss

Kulturen hos oss präglas av korta beslutsvägar och en miljö där alla är delaktiga och jobbar mot samma mål. Vår filosofi är att samtliga anställda ska känna en öppenhet och delaktighet till att påverka sin och företagets utveckling i positiv riktning. Ledstjärnor i vårt arbete är kompetens, engagemang, professionalism och respekt.

Genom ständiga förbättringar och att vi tillsammans kontinuerligt granskar och utvärderar vårt arbete visar vi att vårt agerande idag spelar roll i morgon.

Vi är en modern tillverkningsindustri och hos oss finns det medarbetare inom flera olika yrkesroller exempelvis; produktionsplanering, konstruktion, CNC-programmering, robotsvetsning, manuell svetsning TIG, prototyp-utveckling, redovisning och marknad.

 

Vi letar ständigt efter skickliga medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss. Hör gärna av dig om du är nyfiken på vårt arbetssätt. Spontana jobbansökningar är alltid välkomna! 

För frågor kontakta Sofie Örnvinsson, 0470-75 41 19, 070-888 31 10, sofie.ornvinsson@mt-svets.se

Ledstjärnor i vårt arbete är kompetens, engagemang, professionalism och respekt.

Skolor och Utbildningar

Vi vill gärna att fler intresserar sig för tekniska yrken, men också att de får möjlighet att utveckla sina entreprenöriella sidor och nyfikenhet. Vi samarbetar gärna med skolor, vuxenutbildningar med praktikplatser, studiebesök och examensarbete.

Vill du veta mer?