Skip to main content

Johan Örnvinsson , VD

Ständig utveckling

Vår historia

Precis som våra förfäder lever vi på vår drivkraft – att göra det omöjliga möjligt. Vi drivs av att lösa våra kunders behov och går helhjärtat in i varje projekt. För oss är det ett arbetssätt och en kultur som vi bär med oss och förstärker varje dag.

1986 startade grundaren Anders Örnvinsson MT-Svets i småländska Torsåsby med idén om att tillverka högkvalitativa diskkorgar i rostfritt stål till storköksdiskmaskiner. Nu drivs företaget vidare med familjens nästa generation och Johan Örnvinsson som ägare och VD.

MT-Svets finns idag i Grimslöv och är specialiserade rostfria trådprodukter med produktutveckling, trådbockning och svetsning. Vårt kunnande, service och vår högteknologiska maskinpark är idag våra främsta konkurrensfördelar.

Våra produkter finns idag bland annat inom storköksindustrin, sjukvård, livsmedelsindustrin, möbler och inredningar. Vi strävar alltid efter långsiktiga relationer där du som kund ska känna dig trygg med oss som samarbetspartner. 

Kvalité och hållbarhet

Vår målsättning är att i alla led leva upp till de förväntningar våra kunder och samarbetspartners ställer på oss gällande kvalité och miljö. Vår ambition att alltid leverera produkter av högsta kvalité har genom åren varit vår främsta konkurrensfördel. Därför investerar vi i långsiktigt hållbara lösningar som effektiviserar produktionsprocessen, energianvändningen och säkerställer hög kvalité. Vi är certifierade för miljö och kvalité enligt ISO14000 och ISO9000.

Samhällsengagemang

Hos oss finns ett starkt samhällsengagemang som involverar anställda och företagsledning. Att ständigt söka nya möjligheter är viktigt och det gäller såväl för våra affärer som hur vi arbetar med våra medarbetare och hur vi stöttar vår omgivning.

Vill du veta mer?