Skip to main content

Fabrikant och Örnvin

Våra egna varumärken

I koncernen ingår två egna varumärken som är under utveckling, Fabrikant som säljer designmöbler för utemiljöer samt Örnvin som säljer flexibel vinförvaring. Gemensamt för allt vi gör är hållbarhet och kvalitet i alla led. Produkterna utvecklas och tillverkas i vår fabrik med gedigen kunskap. Produkterna är i premiumklass och riktar sig i första hand till konsumenter och användare med höga krav. Samtliga produkter finns i BIM-filer för att kunna visualiseras i projekt av arkitekter och fastighetsägare.

Montering vid möbelproduktion.
Fabrikant – hållbara utomhusmöbler

Fabrikant tillverkar hållbara möbler och specialprodukter för offentliga utemiljöer för koncept. Möblerna är tillverkade av svenskt rostfritt stål som ytbehandlas i flera steg för att tåla det tuffa nordiska utomhusklimatet året runt. Möblerna säljs via återförsäljare inom premiumsegmentet eller direkt via offert.

Flexibla vinhyllor för varumärket Örnvin
ÖRNVIN – skräddarsydda vinställ

Våra vinställ är tillverkade för att optimera lagringsytan i vinkällare och återfinns i flera av landets mest välrenommerade restauranger. Vinställen är tillverkade av svenskt stål i en stabil, men flexibel konstruktion. Vinställen tillverkas efter beställning och kan skräddarsys efter projekt.