Skip to main content
Welcome to MT Svets

Specialister på rostfria trådprodukter

Vår historia

Från start till idag

Precis som våra förfäder lever vi på vår drivkraft – att göra det omöjliga möjligt. Vi drivs av att lösa våra kunders behov och går helhjärtat in i varje projekt. För oss är det ett arbetssätt och en kultur som vi bär med oss och förstärker varje dag.

1986 startade grundaren Anders Örnvinsson MT-Svets i Torsås by med idén om att tillverka diskkorgar i rostfritt stål till storköksdiskmaskiner.

Nu drivs företaget vidare med familjens nästa generation med Johan Örnvinsson som ägare och VD. Vi är idag specialiserade på produktutveckling, tillverkning av mindre serier i metalltråd och svetsning. Vårt kunnande, service och vår högteknologiska maskinpark är idag våra främsta konkurrensfördelar.

Här kan det stå ett citat eller en text…
Förnamn Efternamn
Vår historia

Vi älskar vårt Småland

Småland är berömt för sina tusen sjöar, milsvida skogar, röda stugor och sin envishet. Åkermarken har brutits i århundranden av möda. Här har inget tagits för givet och sparsamhet med både ören och det naturen gett oss finns fortfarande djupt rotat i vårt tankesätt.

Vår målsättning är att i alla led leva upp till de förväntningar våra kunder och samarbetspartners ställer på oss gällande kvalité och miljö. Vår ambition att alltid leverera produkter av högsta kvalité har genom åren varit vår främsta konkurrensfördel. Därför investerar vi i långsiktigt hållbara lösningar som effektiviserar produktionsprocessen, energianvändningen och säkerställer hög kvalité.

Vi är certifierade för miljö och kvalité enligt ISO14000 och ISO9000.